17 Aralık 2011 Cumartesi

Bir Şizofrenin Günlüğü (2)

-Çamaşır Günü-

Tavada üç yumurta kırıp sofraya az biraz zeytin, biraz da peynir koydu. Borsa güne düşüş ile başlamış, Euro, Dolar paritesi yerinde sayıyordu. Aynı saatlerde Avrupa'da kriz büyürken, kızının beslenme çantasına bir elma ayırıp kocasının da çayını tazeledi. Bir saat sonra kızının önlüğünü giydirip kocasıyla beraber okula yolcu etti. Makinaya attığı çamaşırları çıkardığı sırada Amerika, Ortadoğu'yu nükleer silahlar konusunda uyardı. Rüzgar, poyrazdan 3 ila 5 kuvvetinde eserken, Asya ülkeleri de Avrupa'yı, Amerika'daki silahlar konusunda uyardı. Balkondaki kumrular ekmek artığı beklerken, Asya'ya sinirlenen Amerika, Ortadoğu'yu çok sert dürttü.
Dürtülen Ortadoğu, Avrupa'ya çemkirirken, dünden yarım kalan hırkasını haroşayla ördü. TV'de yemek programında patlıcanlı biber tarifine takıldı. Takılırken de orlonu, eski büfesinin altına yuvarlandı. Tozlu büfenin altında kızının kaybolan yaka iğnesini buldu. Öte yandan Asya'ya çemkiren Amerika, Ortadoğu'ya füze fırlattı. Füzelere sinirlenen Ortadoğu da Avrupa'ya füze fırlattı.
Mutfakta taze fasulyesinin suyunu ocağa koydu. Tuzu biraz az olmuş gibi geldi. Aniden büyük bir gürültüyle irkildi. 3 saniye içinde balkondaki çamaşırlar pert oldu. Çamaşırları balkondan toplamaya vakit bile bulamadı. Çünkü o da çoktan nükleerin etkisiyle var olan hayatını kaybetti....

2 yorum:

  1. Hikayeler, katiyyen beklemediğim sürpriz sonlar.. Sürpriz bir insansın kardeşim.. :)
    Hikayelerinin devamını merakla bekliyorum.. Özellikle de katil balina hikayesinin :)

    YanıtlaSil
  2. Hocam, hikayeleri oluşturmak biraz zaman alıyor. Bir yerden yakalamak gerekiyor. Ama balina hikayesinin devamı en kısa zamanda gelecek. Şuan toparlama aşamasındayım. Toparlamalar bittiği anda yayınlayacağım. :) Bu arada okuduğunuz, beğendiğiniz ve yorumladığınız için çok teşekkür ederim hocam. :)

    YanıtlaSil